Recomandari laptopuri iunie 2016

laptopuri bune asus

Ce laptopuri bune recomandam în iunie 2016?

Tehnologia computerelor evolueaza cu o viteza ametitoare motiv pentru care este greu sa stai mereu la curent cu ultimele noutati. Daca obisnuiesti sa lucrezi pe laptop, sa te joci sau sa folosesti programe moderne, cu cerinte mari, este necesar sa te informezi periodic in ceea ce priveste evolutia tehnologiei si sa faci o achizitie care sa iti raspunda tuturor cerintelor.
Un laptop nou insa, poate sa aduca o serie de indecizii.

Ce specificatii trebuie sa aiba? Cat trebuie sa coste? Ce firma trebuie sa il produca? Vom incerca sa raspundem la aceste intrebari, recomandand cateva laptopuri perfecte pentru 2016.

Incercam sa gasim laptopuri care prezinta un raport calitate-pret deosebit si care pot face fata fara probleme oricarei provocari.

ASUS X55LB-XX025D

ASUS X55LB-XX025D

Este un laptop ieftin, care vine echipat cu un procesor Intel I3 de foarte buna calitate si cu o placa video dedicata 940M, produsa de cei de la nVIDIA. Asta inseamna ca te poti juca si poti face cam orice activitate ce necesita forta. Este adevarat, exista unele limitari pe care le ofera, insa categoria de pret in care este prezent il face sa fie o achizitie excelenta.
Designul este unul obisnuit pentru brandul Asus, prezentand o tastatura robusta, o grosime mica si finisaje foarte placute.

 

 

 

TOSHIBA Satellite P50-C-18C

TOSHIBA Satellite P50-C-18C

Cu o eleganta deosebita cu care Toshiba si-a obisnuit clientii, modelul P50-C-18C este unul foarte atractiv. Vei fi atras, in primul rand de modul in care arata, insa vei fi uimit de performantele deosebite pe care le prezinta, in ciuda pretului mici.

Cu o rezolutie Full HD care ofera imagini deosebite pe ecranul de 15.6 inch, cu performante foarte mari date de procesorul Intel Core I7, de placa video de la GeForce si de memoria de 8 GB Ram si cu o conectivitate impresionanta, laptopul produs de cei de la Toshiba este o alegere naturala daca ai in buzunar aproximativ 4000 de lei. Da, nu este un laptop intocmai ieftin, insa merita fiecare banut cheltuit si beneficiaza de o apreciere serioasa din partea tuturor celor care l-au incercat.

 

Lenovo Ideapad Y5070

Lenovo IdeaPad G50-80 i7-5500U

Asiaticii de la Lenovo au devenit concurenti seriosi pentru producatorii mult mai titrati din Europa si din America. Acestia reusesc sa produca laptopuri, telefoane si tablete de cea mai buna calitate, pastrand un pret mai mult decat decent pentru produsele ce le poarta numele.
Lenovo Ideapad Y5070 este un laptop deosebit de performant, pe care il poti achizitiona cu un buget mediu si de care te poti bucura din plin, ori de cate ori il folosesti.

Am gasit acest laptop in cea mai ieftina variana 2299 cu TVA, la promotie, cu 600 lei reducere.

Are 8 Gb Ram, un design interesant si foarte bine realizat, rezolutie Full HD pentru iamginile afisate si o putere de procesare uriasa. Sub carcasa acestui laptop se ascunde un procesor Intel Core i7-4710 HQ de 2.5 GHZ care poate sa iti ofere o experienta superioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.