Lipsa de anvelope de iarnă pe Taxi sau Uber ar putea pune siguranța dumneavoastră în pericol

Anvelope de iarna

După o noapte petrecută, cei care se vor consuma bautura la petrecere ar putea crede că fac alegerea potrivită, luând un taxi sau Uber, dar acesta ar putea veni cu propriile pericole dacă vehiculul nu este echipat cu anvelope de iarnă.

Taxis and Uber drivers in Ottawa are not required to install winter tires. Across the river, snow tires are mandatory for all vehicles in Quebec.

Fie că este vorba de zăpadă, gheață sau gheață neagră, anvelopele de iarnă vă vor oferi un control mai bun asupra vehiculului dvs. “, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Ottawa, “dacă este zăpadă, ghețată și nu aveți anvelope de iarnă, veți avea nevoie de mai mult spațiu și timp pentru a reacționa sau pentru a avea suficient spațiu pentru a vă opri autovehiculul. ”

“Și dacă un copil traversează strada în fața mașinii tale? Atunci nu ești pregătit pentru că nu ai echipamentul potrivit.
– Carl Nadeau, expert în conducerea de iarnă cu Michelin

“Când temperatura atinge zero grade sau punctul de îngheț, compusul de cauciuc al unui anotimp sau mai ales al unei anvelope de vară devine atât de greu încât se comportă destul de mult ca un puc de hochei, așa că practic pierzi aderența”, a spus el a spus.

“Și, desigur, dacă adăugați zăpadă, dacă adăugați gheață la amestec, atunci devine destul de repede un coșmar”.

Uber se așteaptă ca șoferii să respecte toate legile locale privind siguranța, a declarat Susie Heath, purtătoarea de cuvânt a Uber adăugând că compania a trimis in mijlocul lunii noiembrie sfaturi pentru conducerea pe timp de iarnă. Aceste sfaturi includ păstrarea unei perii de zăpadă sau a unui răzuitor de gheață în portbagaj, împreună cu lichidul de spălare a parbrizului de iarnă, mănuși extra și o lanternă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.