Laptop Asus ROG GL752VW-T4015D Intel Core Skylake i7 review

Laptop Asus ROG GL752VW-T4015D Intel Core Skylake i7-6700HQ 1TB 8GB GTX960M 4GB

Asus ROG GL752VW-T4015D este un laptop de gaming ce se evidentiaza printr-un pret accesibil, printr-o constructie robusta si printr-o echipare extrem de interesanta, care poate sa ii multumeasca pe toti care care rspira jocuri.

Elementul care atrage cel mai repede atentia este procesorul Intel Core i7 – 6700HQ, care este unul dintre cele mai performante de pe piata. Folosind arhitectura Skylake, acesta este ” propulsat ” de 4 nuclee ce ruleaza cu o frecventa de 2.6 Ghz.
Pentru cei care forteaza capacitatea laptopului pana la extrem, exista tehnologia Turbo Boost, care poate sa creasca frecveta procesorului, ducand-o la o valoare de 3.5 Ghz.

Multitaskingul este asigurat de catre memoria RAM de 8 GB DDR 3, suficienta pentru un numar urias de aplicatii si jocuri deschise in acelasi timp. RAM-ul ruleaza si el la o frecventa de 2.13 Ghz.
Un alt lucru foarte atractiv la acest laptop este ecranul cu diagonala generoasa. Cei 17.3 inch reusesc sa redea cu usurinta continut cu rezolutie Full HD, ceea ce inseamna jocuri pline de detalii, in culori deosebite. Daca vrei sa te simti in lumea jocului pe care il joci, Asus ROG GL752VW-T4015D este cu siguranta portalul pe care il cauti.

Laptop de gaming

Placa grafica intareste afirmatiile de mai sus, fiind dedicata celor mai performante jocuri. Cei 4 GB DDR3, cu tehnologia CUDA si NVIDIA PhysX asigura o utilizare corecta la rezolutia maxima. Laptopul permite rularea oricarui joc, fiind cu siguranta o optiune excelenta pentru gameri.

Aspect

Laptop Asus ROG GL752VW-T4015D Intel Core Skylake i7-6700HQ 1TB 8GB GTX960M 4GB exterior Din punct de vedere fizic, laptopul arata foarte bine, avand taste foarte elegante, iluminate, un touchpad intuibil si o carcasa din metal si plastic extrem de placuta.

 

Aspecte pozitive, care ies in evidenta la acest laptop

Laptop Asus ROG GL752VW-T4015D Intel Core Skylake i7-6700HQ 1TB 8GB GTX960M 4GB conectivitate La aspectele pozitive putem evidentia rapiditatea oferita de procesor, numeroasele porturi de conectivitate, care sunt pozitionate foarte confortabil si evident, experienta de vizualizare de o buna calitate.
Ca un plus de performanta trebuie sa avem in vedere ca placa de baza suporta M.2 SATA SSD. Nu toate laptop-urile sau placile de baza au slot M.2.
SSD-urile M.2 pci sunt de cateva ori mai rapide decat cele SATA.
De asemenea, greutatea poate fi trecuta la aspecte pozitive, cele 3 kg asigurand o mobilitate foarte buna.

Aspecte negative

Daca ar fi sa gasim aspecte negative, faptul ca laptopul vine fara un sistem de operare poate fi trecut pe lista. De asemenea, nu are touchscreen, insa cu siguranta acest aspect nu este un minus de luat in seama.

Concluzii

Verdictul este ca acest laptop este o solutie competitiva pentru laptopuri mult mai scumpe destinate gamingului si merita toata atentia.
Laptopul poate fi cumparat online din magazinele de profil, Emag, Altex, Flanco, Evomag, cel unde la momentul postarii articolului laptopul Asus ROG GL752VW-T4015D are o reducere substantiala de 800 lei. In concluzie, raportul calitate / pret oferit pentru acest laptop de gaming este unul foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.