Cele mai bune laptopuri în 2017

Cele mai bune laptopuri în 2017

Tehnologia a reusit, in ultimii ani, sa accelereze evolutia si sa aduca cu o frecventa foarte mare noutati, care mai de care mai interesante. Chiar daca nu am ajuns inca in 2017, marii producatori din zona computerelor au inceput sa promita noutati. Spre exemplu, Intel a promis o noua generatie de procesoare, denumite Kaby Lake, cu viteza mult imbunatatita.
Evident, o achizitie se face pe baza unor lucruri concrete, nu pe baza unor promisiuni, asadar, daca doresti sa achizitionezi un laptop nou in 2017, iti recomandam sa te orientezi spre urmatoarele modele, destinate gamingului, zonei business si celor care se joaca zi de zi cu programe de grafica.

Lenovo 80SY0129RI, un laptop perfect pentru business

Laptop Lenovo V310-15ISK Intel Core Skylake i5-6200U 1TB 4GB

Cei care doresc un laptop business au in minte o serie de elemente care le pot fi cat se poate de utile: baterie cat mai buna, capacitate mare de stocare, un design cat mai flexibil, si evident, anduranta. Detaliile tehnice sunt si ele importante, insa nu chiar atat de importante cum sunt pentru un impatimit de jocuri.

Lenovo V310-15ISK Intel Core Skylake i5-6200U 1TB 4GB surprinde foarte bine necesitatile omului de business, fiind dotat cu spatiu pentru doua baterii, cu posibilitatea de a adauga mai multe solutii de stocare si cu o constructie foarte rezistenta, dar totusi simpla si eleganta.
Pentru a-ti face o idee in ceea ce priveste spatiul pentru baterii, daca alegi sa dotezi acest laptop cu doua baterii vei putea sa te bucuri de pana la 12 ore de utilizare.

Cei care au construit acest laptop l-au dotat si cu o varietate mare de porturi, pentru ca business-ul inseamna flexibilitate si utilizare intensa.
In ceea ce priveste datele tehnice, merita amintit procesorul de 2.3 Ghz, placa video AMD Radeon si HDD-ul foarte incapator, de 1 TB.

Acer Aspire E5-575G-73GA, solutia pentru iubitorii de jocuri

Laptop Acer Aspire E5-575G-73GA Intel Core Kaby Lake i7-7500U 256GB 8GB Nvidia GeForce GTX 950M

Acer Aspire E5-575G-73GA este perfect pentru cei care iubesc sa se joace mult si intens. Este construit cu materiale foarte rezistente, care fac fata chiar si celor mai mari solicitari, arata foarte bine si dispune de dotari ideale pentru rularea celor mai noi jocuri. Chipsetul video este un GTX 950M de la NVIDIA, cu o memorie de 2 GB Ram iar procesorul are o frecventa de 2.7 Ghz, ce poate sa fie crescuta la 3.5. Ghz.

Cei 8 Gb Ram completeaza dotarile acestui laptop si reusesc sa raspunda cu succes chiar si celor mai mari cerinte.
Fara sa coste mult, Acer Aspire E5-575G-73GA ar trebui sa fa
ca fata fara probleme jocurilor anului 2017 si sa iti ofere zeci sau chiar sute de ore de distractie.

Dell Precision M3510, solutia performanta pentru graficieni

Laptop Dell Precision M3510 Intel Core Skylake i7-6820HQ 256GB 8GB FirePro W5130M 2GB

Nu este ieftin si nici usor sa creezi grafica, asadar, cei de la Dell au construit acest “monstru”, denumit Dell Precision M3510 Intel Core Skylake i7, care le ofera graficienilor posibilitatea de a lucra repede si eficient. Este un laptop construit bine, pana in cel mai mic detaliu. De la aspectul simplu si robust, pana la touchpadul extrem de sensibil la atingere, totul are un singur scop: o utilizare facila.
Avem in fata un laptop dotat cu foarte multe porturi si sloturi, cu dimensiuni potrivite pentru lucrul din orice loc si cu procesor, placa video si memorie Ram de-a dreptul excelente.

Chipsetul video este vedeta intregului sistem. Acesta se numeste AMD FirePro W5130 M si asigura o memorie video de 2 Gb Ram. Este, in mod normal, ajutat de memoria Ram de 8 Gb si de procesorul intel Core i7 cu frecventa de pana la 3.6 Ghz, in varianta turbo.
Dotat cu sistemul de operare Windows 7 Pro, acest laptop garanteaza eficienta in utilizarea intensa, pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published.