Cele mai bune laptopuri de gaming de la Asus

Este destul de dificil sa cauti un laptop de gaming care sa iti raspunda tuturor cerintelor. Puterea, garantia, usurinta de utilizare, suportul venit din partea producatorilor, software-ul si evident, pretul, conteaza. Sunt multe laptopuri bune pe piata, insa daca luam toate aceste aspecte si incercam sa gasim o varianta echilibrata, producatorii care reusesc sa puna cap la cap un laptop perfect sunt destul de putini.

Printre acestia se numara Asus, care in ultimii ani a investit foarte mult in categoria gaming si a reusit sa asambleze adevarate bijuterii pentru gamerii inraiti. Cu laptopuri rezistente, placute din punct de vedere al aspectului si mereu prezente atunci cand vine vorba despre noi inovatii in materie de jocuri, Asus iti ofera o garantie atunci cand optezi pentru acest brand.
Printre dovezi se numara urmatoarele doua modele:

Asus ZenBook Pro UX501VW

Laptop Asus ZenBook Pro UX501VW Intel Core Skylake i7-6700HQ 256GB 12GB GTX960M 4GB

Este o optiune excelenta pentru toti cei care iubesc jocurile si sunt la curent cu noile aparitii. Desi capacitatea de stocare de care beneficiaza este de doar 256 Gb, acest mic neajuns va fi umbrit de memoria Ram de 12 GB DR4 si de specificatiile incredibile ale procesorului si ale placii video. Zenbook Pro UX501VW este dotat cu un procesor Intel Core i7-6700HQ cu frecventa de 2.6GHZ, Cache de 6 Mb si o putere consumata de doar 45W.

Este, fara doar si poate, un procesor eficient, care permite o folosire intensa

Imaginea oricarui joc se contureaza in culori incredibile si detalii care te vor tine in fata monitorului pentru o perioada lunga de timp, gratie chipsetului video NVIDIA GeForce GTX 960M cu memorie de 4 Gb Ram. Placa video are toate parghiile necesare pentru a-si demonstra forta, diplay-ul de 15.6 inch beneficiind de o serie de tehnologii moderne, cum ar fi UHD IPS Touch sau Asus Splendit Video Intelligent Technology. Da, UHD IPS Touch inseamna ca acest Asus are touch screen, ceea ce ii creste foarte mult flexibilitatea.

Partea de design, poate ca nu intereseaza foarte mult, insa pentru ansamblul dispozitivului conteaza. Asus ZenBook Pro UX501VW arata foarte bine, la acest moment poate fi cumparat online acum la promotie, cu 500 lei reducere la pretul de 5999 lei cu TVA. Laptopul prezinta detalii echilibrate, o culoare argintie foarte placuta si dimensiuni perfecte pentru mobilitate sporita.

Concluzionand, acest laptop de gaming confirma faptul ca Asus este un brand focusat pe jocuri si pe experienta oferita de acestea si reuseste sa magnetizeze o buna parte din pasionatii de domeniu.

Asus ROG GL552VX i7-6700HQ

Asus ROG GL552VX i7-6700HQ 1TB+128GB 32GB GTX950M 4GB FullHD

In aceeasi categorie de pret, Asus ROG GL552VX i7-6700HQ este un alt laptop care contureaza apartenenta ASUS in randul producatorilor focusati pe gaming.
Multe elemente sunt mai atractive decat in cazul lui Zenbook Pro, printre acestea numarandu-se si memoria Ram.

Designul atrage in prima instanta si nu are cum sa nu o faca, dat fiind faptul ca este inspirat din avioanele de lupta F-22 stealth. Te duce instant cu gandul la luptele pe care le vei purta jucandu-te jocurile preferate. Tastatura este iluminata perfect, carcasa este bine inchegata si are materiale foarte rezistente iar detaliile sunt bine gandite in asa fel incat sa ofere o experienta cat mai interesanta.

Puterea laptopului este, insa, partea cu adevarat impresionanta.

Procesorul este un intel Core i7 – 6700HQ, prezent si pe ZenBook Pro UX501VW insa memoria Ram este de 32 Gb DDR4 iar Hdd-ul de 1 TB. Aceste detalii iti ofera garantia unei experiente complete, indiferent de jocul pe care te hotarasti sa il joci.
Sunt si alte detalii care conteaza si atrag atentia. Sunetul este unul dintre ele, cu tehnologia SonicMaster in prim plan. De asemenea, bateria de 4 celule asigura si ea un plus in experienta, rezistand fara probleme ore intregi. Asus ROG GL552VX i7-6700HQ poate fi cumparat online acum la promotie, cu 500 lei reducere la pretul de 5499 lei cu tva.

Exista si alte modele care propulseaza Asus in topul celor mai buni producatori de laptopuri pentru gaming. Poate ca exista variante mai performante pe piata, insa Asus prezinta echilibru in fiecare detaliu si reuseste sa ofere solutii performante la preturi decente, ceea ce nu are cum sa nu te impresioneze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.