Ce mai jucam in 2016? jocuri noi

Far Cry primal

Jocurile, fie ca este vorba despre sporturi, jocuri video sau board games, au avut mereu succes. Atât copiii cat si adultii iubesc sa se joace, motiv pentru care magazinele care comercializeaza jocuri sunt din ce in ce mai pline.
Ne vom axa putin atentia asupra jocurilor video, pentru ca pana la urma, reprezinta o oglindire a prezentului si cele mai populare alegeri printre tineri.

Care sunt cele mai interesante jocuri ale anului 2016 si ce merita sa incerci?

Far Cry primal

joc far cry primal
Este un joc interesant, lansat in februarie, acest an. Primit foarte bine de gameri, jocul ofera un feeling deosebit, o atmosfera autentica si distractie din plin. Actiunea jocului are loc in Epoca de Piatra si se axeaza pe Takkar, un vanator cu experienta care trebuie sa isi salveze tribul de atacul canibalilor Udam. Jocul ofera o experienta placuta, in care poti imblanzi animalele si te poti bucura din plin de fiecare moment. Nu toate texturile sunt perfecte iar structura povestii nu este intocmai usor de inteles, insa per total, este un joc ce merita incercat.
Cerintele pentru acesta sunt de 4 Gb Ram, 1 Gb video si un procesor intel Core i3 550.

Tom Cancy’s The Division

tom clancy s the division
Avem in fata un alt joc nou, lansat in 8 martie, care atrage printr-o grafica deosebit de buna si printr-o poveste foarte interesanta. Este un third person shooter pe care il poti juca doar online si care te introduce intr-o organizatie ce salveaza New Yorkul din mana unor grupuri criminale. Poti opta atat pentru joc multiplayer cat si single player si cu siguranta iti vei petrece ore bune in fata monitorului. Dupa o vreme, jocul poate sa devina destul de plictisitor, insa pana atunci te poti bucura din plin de el.
Cerintele Tom Cancy’s The Division sunt destul de mari : intel Core i5-2400, 6 Gb Ram si 2 Gb Video.

Mortal Kombat XL

mortal kombat xl
Daca iubesti luptele si iti este dor de Mortal Kombat, varianta XL a jocului este perfecta pentru tine. Lansata in 3 martie, atduce o grafica buna, o infrastructura revizuita si personaje interesante di care iti poti alege eroul. Din pacate, jocul nu este disponibil pe PC, insa daca ai la indemana un Xbox sau un PS3, merita efortul de a-l achizitiona. Tot continutul jocului vine pe un singur disc, asadar, nu trebuie sa investesti prea mult in el.

Piata jocurilor lansate in 2016 nu se rezuma, insa, doar la acestea 3. O multime de povesti cu o grafica de exceptie isi gasesc locul in magazinele de specialitate si oricat de pretentios ai fi, ai sansa de a descoperi acel joc care sa te tina ocupat zile intregi.

Voi ce mai jucati?

Nu uitati sa postati aici jocurile preferate

Leave a Reply

Your email address will not be published.