Asus ROG G551JW-CN319D, laptop pentru gaming

asus rog g551jw

Una dintre micronisele pe care cei de la Asus și-au focusat atentia este partea de gaming. Cu laptopuri perfecte pentru a face fata oricarui joc si cu o echipa ce isi dedica intreaga activitate pentru a gasi cele mai bune solutii pentru experienta gamerilor, Asus a ajuns sa fie un etalon de calitate atunci cand vorbim despre distractie in fata laptopului.

Am ales sa analizam un laptop de gaming care prezinta un echilibru perfect intre pret, dotari si de ce nu, design.

Asus ROG G551JW-CN319D

Asus ROG G551JW-CN319D

Asus ROG G551JW-CN319D este un dispozitiv ce a fost primit cu incredere, inca de la bun inceput, de toti cei care isi petrec timpul jucandu-se. Descoperim motivele analizand putin detaliile tehnice si mai putin tehnice pe care le prezinta.

Design special pentru gaming si un ecran ce impresioneaza

Liniile sunt moderne si indraznete iar materialele din care este realizat laptopul sunt de foarte buna calitate. Finisajul este mat, din aluminiu iar tastatura este iluminata intr-o culoare rosie, atractiva. Tastele WASD sunt marcate special, in asa fel incat orice gamer sa le poata folosi cu un grad maxim de dexteritate.

Ramanem la parea vizuala, insa de data aceasta mergem la punctul cu adevarat important: ecranul.

Acesta este Full HD IPS si putem spune ca este spectaculos. Ofera unghiuri de vizualizare de pana la 178 de grade si o experienta perfecta, indiferent de iluminare.

Performanta deosebita in timpul jocurilor

Vorbim despre un laptop destinat jocurilor, asadar, ne dorim performanta. Din fericire, o avem. Asus ROG G551JW-CN319D este un laptop cu un nivel ridicat de performanta, ce ascunde specificatii foate interesante. Procesorul Intel Core i7 de ultima generatie, placa video NVIDIA Geforce ce face parte din seria 900 si cei 8 Gb Ram, au puterea de a da viata celor mai interesante jocuri produse de marile studiouri ale lumii. Daca nu te incanta specificatiile, laptopul permite upgrate, asadar, nu trebuie sa iti faci niciun fel de probleme.

Performanta in timpul jocurilor este data si de tehnologiile folosite pentur placa audio, care prmit un sunet clar, profund si perfect adaptat la actiune.

Daca iti doresti acest laptop, cu siguranta trebuie sa investesti, insa investitia se poate concretiza in ore intregi de distractie si de ce nu, in ore intregi de munca. Chiar daca este un laptop destinat gamingului, Asus ROG G551JW-CN319D permite, fara niciun fel de probleme, o utilizare in alte scopuri, asadar, il poti transforma intr-un partener de nadejde, oricare ar fi nevoia pe care o ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.